Haarukka ja veitsi

Lounas Tuli-Tauossa Sotkajärvellä

Yhteystietomme

Tuli-Tauko on Sotkajärvellä toimiva kahvila-ravintola. Sijaitsemme keskeisellä paikalla, heti Pudasjärven jälkeen, matkallasi Syötteelle, Rukalle tai Kainuuseen. Tarjoilemme herkullista lounasta viikon jokaisena päivänä!

Lounaamme tarjoillaan seisovasta pöydästä joka päivä klo 10-16. Tarjolla on päivittäin lukuisia vaihtoehtoja, jotka sopivat useisiin eri ruokavalioihin. Jälkiruuaksi tarjolla on lettukahvit ja siksi meidät tunnetaankin Suomen virallisena lettukahvipaikkana. Tervetuloa Tuli-Taukoon nauttimaan ravitseva, kotitekoinen lounas! Katso sivuilta yhteystietomme ja soita, mikäli haluat varata paikat isommalle seurueelle.!

Ruokalistamme

Viikoittain vaihtuva ruokalistamme pitää sisällään monipuolista ja rehtiä kotiruokaa, kuten lihapullia ja muusia, karjalanpaistia, kantarellikeittoa ja kasviskaalikääryleitä. Valmistamme itse kaikki tarjoilemamme ruuat ja tarjoamme aina vaihtoehtoja gluteenittomana, laktoosittomana sekä maidottomana. 

Voit valita täyden lounaan (12,50 €) ja pelkän keittolounaan väliltä (10,50 €). Voit tutustua viikoittain vaihtuvaan ruokalistaamme tarkemmin Facebook-sivuillamme; katso lounaslistamme tästä. Joka torstai tarjoilemme perinteisesti hernekeittoa!

Suomen virallinen lettukahvipaikka

Kahvila-ravintola Tuli-Tauko tunnetaan kansallisesti Suomen virallisena lettukahvipaikkana. Lounaaseen kuuluu aina jälkiruuaksi kotitekoiset letut ja kahvi. Tämä onkin ollut pitkään asiakkaidemme suosikki ja syy tulla lounaalle kauempaakin. Tule itse maistamaan herkullisia lettujamme!

Voimaa päivään kotimaisista raaka-aineista

Lounas on monelle päivän tärkein ateria. Se tankkaa energiavarastot loppupäivää varten, jotta uupumus ei pääse yllättämään iltaa kohden. Koostamme ruokalistamme pitäen silmällä puhdasta energiansaantia ja suomalaista lautasmallia.

Käytämme laadukkaita, kotimaisia raaka-aineita aina kun mahdollista ja valmistamme kaikki ruokamme alusta asti omassa keittiössämme. Tervetuloa lounaalle Sotkajärven Tuli-Taukoon!

Katso Facebookista viikoittain vaihtuva lounaslistamme!