Haarukka ja veitsi

Tule Tuli-Tauon ravintolaan Sotkajärvellä

Yhteystiedot

Tuli-Tauko on Sotkajärvellä sijaitseva kahvila-ravintola. Matkallasi Syötteelle, Rukalle tai Kainuuseen löydät meidät heti Pudasjärven jälkeen. Sijaitsemme keskeisellä paikalla – meille on helppo tulla!

Ravintolamme valikoimaan sisältyy kattava lounas seisovasta pöydästä, johon kuuluvat maankuulut lettukahvit jälkiruuaksi. Lounaan lisäksi grillin ja kahvion puolella tarjoilemme perinteisiä kahvilaherkkuja sekä maistuvaa grilliruokaa. Anniskeluoikeuksia meillä ei ole, mutta mukaan voit ostaa oluet, siiderit ja muut virvokkeet. 


Saatavilla ovat myös kaikki peruselintarvikkeet  ja Veikkauspiste pelikoneilla. Tule tutustumaan kahvila-ravintolaamme tai soita varataksesi paikat isommalle ryhmälle!

Kahvila-ravintola Tuli-Tauon sisätilat

Grilli ja kahvio

Menustamme löydät muun muassa salaatit ja perinteiset grilliannokset sekä jäätelöitä ja muita makeita herkkuja. Hintojakaan
emme ole päästäneet karkaamaan käsistä! Tutustu tarkemmin koko menuumme ja sen hinnastoon Facebook-sivuillamme.

Täyttävä ja isokokoinen tonnikalasalaatti

Elintarvikkeita myynnissä

Tiloistamme löytyy pieni kauppanurkkaus, jossa on saatavilla kaikki olennaiset elintarvikkeet kuten maidot, perushygieniatarvikkeet sekä tietysti makkarat. Saat meiltä myös hiirenloukut ja muut mökkiläisille ja tien päällä matkaajille hyödylliset tarvikkeet Älä siis hätäänny, vaikka olisit unohtanut tärkeitä tavaroita kyydistä – löydät meiltä ne tärkeimmät!

veikkauskuponki

Veikkauspiste ja pelikoneet

Veikkauspisteestämme löytyy vedonlyöntimahdollisuus, lotto ja tietysti pelikoneet. Jos sinulla on onnekas olo, löydät meiltä kaiken tarvittavan! Tule vaikka nauttimaan lounaasta ja tienaa rahasi takaisin.

Meiltä löytyy nyt myös sähköautojen latauspiste